Trainingen

Cursus 'Nederlands als tweede taal'

Trainingen

Voor groepstrainingen Nederlands als tweede taal in Alkmaar

Is Nederlands niet je eerste taal, maar wil je deze taal wel machtig worden? Bij El Molinero volg je in een kleine groep van drie tot zes deelnemers de cursus ‘Nederlands als tweede taal’. Tijdens deze trainingen in Alkmaar is er, omdat de trainingen in kleine groepen worden gegeven, voldoende individuele aandacht voor u. Binnen enkele trainingen zul je ervaren dat je eenvoudige zinnen in het Nederlands hebt geleerd

Cursus

Binnenkort starten nieuwe groepstrainingen

Er starten binnenkort weer nieuwe groepstrainingen, waarvoor u zich nog kunt aanmelden. Wilt u ook in een kleine groep de cursus ‘Nederlands als tweede taal’ volgen, dan bent u bij El Molinero aan het juiste adres. De cursus wordt aangeboden vanuit Alkmaar op een locatie welke vlakbij het centrum is en tevens op loopafstand is van het treinstation. De locatie is dus gemakkelijk te bereiken.

Heeft u het Nederlands al een beetje onder de knie, maar bent u van mening dat het nog een stukje beter kan? Dan staat El Molinero klaar om u te ondersteunen tijdens deze stap. Binnen slechts enkele trainingen zult u ervaren dat u eenvoudige zinnen in het Nederlands kunt spreken. Na de reeks trainingen bent u goed voorbereid voor de officiële staatsexamens NT2 I en NT2 II.

Duitstalige cursisten
Patroon

Aangepast op uw manier van leren

Of u nu een snelle leerling bent of iets meer tijd nodig heeft om het Nederlands onder de knie te krijgen, de trainingen van El Molinero stemmen zich af op uw manier van leren. De trainingen worden face-to-face gegeven op onze locatie in Alkmaar, maar ook online zijn onze trainingen te volgen. De cursus zult u volgen in een kleine groep, waardoor er voldoende persoonlijke aandacht is en u sneller groei zult boeken.

Wilt u sneller en beter Nederlands leren spreken?

Dan is het volgen van de cursus ‘Nederlands als tweede taal’ bij El Molinero een aanrader. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze trainingen.

Werkwoorden
Spelletjes
Oefenen

Contact

Akeleistraat 16,
1817 CL Alkmaar

0651663338
info@elmolinero.nl

Logo El Molinero